Απαγόρευση απόπλου για το «ΚΡΗΤΗ ΙΙ»

Το απόγευμα της Τετάρτης η Λιμενική Αρχή Πειραιά ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΚΡΗΤΗ ΙΙ” Ν. Χανίων, ότι κατά τη διάρκεια δοκιμαστικού πλου από τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος για την περιοχή του Σαρωνικού κόλπου με επιστροφή στο λιμάνι του Πειραιά, παρουσιάστηκε αύξηση της θερμοκρασίας στο Νο 4 κουζινέτο της αριστερής κύριας μηχανής.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε, τις απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πειραιά από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΚΡΗΤΗ ΙΙ” Ν. Χανίων 25, ότι κατά τη διάρκεια δοκιμαστικού πλου από τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος για την περιοχή του Σαρωνικού κόλπου με επιστροφή στο λιμάνι του Πειραιά, παρουσιάστηκε αύξηση της θερμοκρασίας στο Νο 4 κουζινέτο της αριστερής κύριας μηχανής.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή «απαγορεύτηκε η συνέχιση πλόων του ”ΚΡΗΤΗ ΙΙ” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας και διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα. Το πλοίο που είχε προγραμματισμένο απόπλου για εκτέλεση δρομολογίου στις 21:00 με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου, αντικαταστάθηκε από το Ε/Γ – Ο/Γ ΄΄ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ΄΄ το οποίο απέπλευσε στις 21:50».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί